The second glimpse of Hamburg: "Die Alster"

The Alster lake gets frozen on February 2012 due to the low temperatures (up to -13°) in Hamburg. After my deutsch class I`m up to catch what happens onto the lake when the temperature allows not only ships, seagulls and fishes to be on it.
I think I might be able to fall in love with this city if it continues giving me such lovely gifts as these pictures taken in the Alster lake... Here the first chapter of "Die Alster".

El llac Alster es congela al Febrer del 2012 a causa de les baixes temperatures (fins a -13°) a Hamburg. Al sortir de classe d'alemany em disposo a retratar qué hi passa a damunt del llac quan les temperatures permeten que s'hi passejin algo més que barques, gavines i peixets.
Crec que puc enamorar-me d'aquesta ciutat si continua regalant-me uns detallets tan bonics com aquestes fotografies preses al llac Alster. Aquest és el primer capítol de "Die Alster".


La gent recull les cerveses buides que es deixen els altres al llarg del recorregut pel llac.

 La por a que es trenqui el gel i jo, càmeres, bateries, targetes, mòbil, diners,... es submergeixin, es va perdent al anar veient que s'hi passejen des de ciclistes fins a mares amb cotxets parlant pel móbil tan tranquil:lament.

 Tothom intenta capturar el que és el llac Alster en un dia de Febrer. Impressionant caminar-hi pel damunt, una experiència més a la butxaca, i sense haver caigut de cul una sola vegada! :)












Comentaris

Entrades populars